Vrije Training F1 Frankrijk / 2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear - Valtteri bottas zette lewis hamilton en verstappen op drie tienden en had daarmee in de w12 de meeste pace.

Vrije Training F1 Frankrijk / 2e Vrije Training Van De Gp Van Frankrijk 2021 Topgear - Valtteri bottas zette lewis hamilton en verstappen op drie tienden en had daarmee in de w12 de meeste pace.. Volg de race via ons live verslag,. Verstappen reed een rondetijd van 1:31.300 en bleef met die tijd valtteri bottas met maar liefst 0.747 seconde voor. Kijk je de volgende keer live? French grand prix vrije training. Max verstappen was de snelste man tijdens de tweede vrije training voor de grand prix van frankrijk.

Vrij 18 juni, 14.55 uur. Max verstappen formule 1 red bull racing f1 nieuws lewis hamilton toto wolff mercedes sergio perez In hoeverre heeft red bull racing last van de nieuwe regels voor de achtervleugel? 06:42 daarmee ronden we het live verslag van de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk af. Nog nooit was zo veel topsport zo voordelig.

Gp Frankrijk 2021 Formule1 Nl
Gp Frankrijk 2021 Formule1 Nl from www.formule1.nl
Kijk je de volgende keer live? Max verstappen bleek oppermachtig en wist valtteri bottas op ruim zeven tienden achter zich te houden. Kijk je de volgende keer live? Max verstappen heeft de tweede training in frankrijk als snelste afgerond. Max verstappen heeft de tweede vrije training van de grand prix van frankrijk afgesloten met de snelste tijd achter zijn naam. Volg live de derde vrije training voor de grand prix van frankrijk. Aan het begin van de tweede vrije training rijden de meeste coureurs op de medium band. Uitslag derde vrije training (vt3) f1 grand prix frankrijk 2021.

F1 live 15.00u | tweede vrije training grand prix van frankrijk

Max verstappen heeft de absoluut snelste tijd geklokt in de derde vrije training voor de gp van frankrijk. Live derde vrije training formule 1 gp frankrijk 2021. Check dan snel ons zenderaanbod. De eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk zit er op. Uitslag eerste vrije training formule 1 gp frankrijk 2021. Volg de race via ons live verslag,. Red bull is het snelst in vt1 op de harde banden, mercedes sneller op de zachte. Je volgt het allemaal op de voet met het liveblog van gpblog. Volg de reacties van f1 fans op de tweede vrije training via de hashtag #gpfrance. De nederlander hoopt in frankrijk revanche te nemen na een dramatische grand prix van azerbeidzjan. Valtteri bottas heeft met een 1:33.448 de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk. De lichten staan op groen, de tweede vrije training is. Kijk je de volgende keer live?

Aan het begin van de tweede vrije training rijden de meeste coureurs op de medium band. Kijk je de volgende keer live? 06:42 daarmee ronden we het live verslag van de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk af. Valtteri bottas heeft met een 1:33.448 de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk. Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race.

Uitslag Derde Vrije Training Vt3 F1 Grand Prix Frankrijk 2021 Motorsportz
Uitslag Derde Vrije Training Vt3 F1 Grand Prix Frankrijk 2021 Motorsportz from www.motorsportz.nl
Na een jaar van afwezigheid maakte de. Facebook twitter whatsapp link kopiëren meer. Max verstappen heeft met een groot verschil naar valtteri bottas de snelste tijd gereden in de derde vrije training voor de grand prix van frankrijk. Het weekend voor de grand prix van frankrijk gaat beginnen, en dat betekent dat het tijd is voor de eerste vrije training. Vanmiddag zijn we rond 14.45 uur terug met het liveblog van de tweede oefensessie. Nog nooit was zo veel topsport zo voordelig. Vrij 18 juni, 11.25 uur. Fernando alonso en charles leclerc sluiten de top vijf af en kunnen zich gaan opmaken voor de kwalificatie op zaterdag.

De redactie, 19 juni 2021.

F1 live 12.00 | derde vrije training gp frankrijk lees meer over: Gisteren was max verstappen het snelst in de tweede training in frankrijk. Max verstappen was dan de snelste coureur op de vrijdag, valtteri bottas was maar 0. Valtteri bottas heeft de eerste vrije training op paul ricard als snelste afgesloten. Check dan snel ons zenderaanbod. — ziggo sport f1 (@ziggosportf1) june 18, 2021. De eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk zit er op. De lichten staan op groen, de tweede vrije training is. Live derde vrije training formule 1 gp frankrijk 2021. Max verstappen bleek oppermachtig en wist valtteri bottas op ruim zeven tienden achter zich te houden. De redactie, 18 juni 2021. Valtteri bottas heeft met een 1:33.448 de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk. Facebook twitter whatsapp link kopiëren meer.

Uitslag derde vrije training formule 1 gp frankrijk 2021. Max verstappen heeft de tweede vrije training van de grand prix van frankrijk afgesloten met de snelste tijd achter zijn naam. Nog nooit was zo veel topsport zo voordelig. Nog nooit was zo veel topsport zo voordelig. Kom alles te weten over de grand prix van frankrijk 2021.

Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365
Live Derde Vrije Training Formule 1 Gp Frankrijk 2021 Racingnews365 from cdn.racingnews365.com
Max verstappen werd derde en perez vierde. Vanochtend reed bijna iedereen op de harde band in de openingsfase van de training. Uitslag tweede vrije training (vt2) f1 grand prix frankrijk 2021. Valtteri bottas heeft de eerste vrije training op paul ricard als snelste afgesloten. Valtteri bottas heeft met een 1:33.448 de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk. Vrij 18 juni, 11.25 uur. Lewis hamilton en max verstappen sloten de eerste vrije training af als tweede en derde. Valtteri bottas zette lewis hamilton en verstappen op drie tienden en had daarmee in de w12 de meeste pace.

De redactie, 19 juni 2021.

Volg live de derde vrije training voor de grand prix van frankrijk. Volg de reacties van f1 fans op de tweede vrije training via de hashtag #gpfrance. Valtteri bottas was de snelste in zijn mercedes w12 en zijn teamgenoot lewis hamilton sloot als tweede aan. De derde vrije training voor de grand prix van frankrijk verliep afgezien van een foutje van nikita mazepin behoorlijk rustig. Max verstappen formule 1 red bull racing f1 nieuws lewis hamilton toto wolff mercedes sergio perez French grand prix vrije training. Training formel 1 heute bestellen, versandkostenfrei. Vanochtend reed bijna iedereen op de harde band in de openingsfase van de training. Facebook twitter whatsapp link kopiëren meer. Vrij 18 juni, 14.55 uur. Een goed begin is het halve werk en vanaf 11:30 uur gaan de coureurs de baan op om zich voor te bereiden op de kwalificatie en de race. Het weekend voor de grand prix van frankrijk gaat beginnen, en dat betekent dat het tijd is voor de eerste vrije training. Nog nooit was zo veel topsport zo voordelig.

Max verstappen heeft de tweede training in frankrijk als snelste afgerond vrije training f1. 06:42 daarmee ronden we het live verslag van de eerste vrije training voor de grand prix van frankrijk af.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama